Aizdevums pret nekustamā īpašuma ķīlu.

bigbank.lv

Vajadzība pēc lielākiem vai mazākiem, bet steidzamiem naudas līdzekļiem, noteikti ir bijusi daudziem. Šādās situācijās parasti ir vairākas iespējas – lūgt palīdzību radiem vai draugiem, apdomāt iespēju aizdevuma ņemšanai bankā, izmantot ātro kredītu piedāvājumus, mēģināt kaut ko ieķīlāt vai pārdot lombardā, vai arī, ja esat automašīnas īpašnieks, mēģināt iegūt aizdevumu pret automašīnas ķīlu, vai vienkārši kaut ko pārdot.

Bet vēl ir kāda iespēja, ja nevēlaties savās finansiālajās problēmās iesaistīt citus un riskēt ar savu ikmēneša algu, ir iespējams saņemt aizdevumu pret nekustāmā īpašuma ķīlu, izmantojot BigBank piedāvājumu. Nedaudz zemāk ir iespējams iepazīties ar to, kas ir nepieciešams, lai iegūtu šo  aizdevumu un varētu bez raizēm īstenot savus sapņus un plānus.

BigBank aizdevums.

BigBank aizdevums pret nekustamā īpašuma ķīlu ir pieejams no summas, kas nav zemāka par 1300 eiro. Aizdevuma atmaksa ir vienkārša un ērta – aizdevums tiek dzēsts veicot regulārus ikmēneša maksājumus. Šis sizdevums pret nekustamā īpašuma ķīlu ir pieejams uz laiku no 6 mēnešiem, līdz pat 15 gadiem!!! Kādēļ tik ilgs laiks? Tādēļ, ja tiek ieķīlāts nekustamais īpašums, tad, pats par sevi skaidrs, ka aizdevuma summa nav maza, tā iemesla dēļ, lai nerastos liekas finansiālas problēmas saistībā ar ievērojamiem ikmēneša maksājumiem, aizdevuma summa tiek sadalīta ilgākā laika posmā.

Kalkulators.

BigBank mājas lapā ir iespēja izmantot izdevuma kalkulatoru, kurā var aprēķināt ikmēneša maksājuma summu, šādi iepazīstoties, ar kādiem izdevumiem būs nepieciešams rēķināties visu aizdevuma atmaksas laiku. BigBank dod iespēju 70% no aizdevuma summas atdot aizdevuma termiņa beigās, bet atlikumu atmaksāt ar ikmēneša maksājumu palīdzību. Ja ir problēmas ar šīs summas atmaksu aizdevējam, tad aizdevuma atmaksas termiņa beigās ir iespējams saņemt jaunu grafiku atlikušajai summai, kas var būt pat līdz 70% no aizdevuma kopējās summas.

Aizdevuma nodrošinājums.

Piesakoties aizdevuma saņemšanai, kas mērāms virs 10 tūkstošiem eiro, būs nepieciešams nodrošinājums. Kā aizdevuma nodrošinājums parasti kalpo dzīvoklis, māja vai zeme, jeb vienkāršāk sakot – nekustamais īpašums. Tam ir jābūt apdrošinātam kādā no aizdevēja piedāvātajām apdrošināšanas kompānijām. Aizdevumu ir iespējams atmaksāt arī pirms noteiktā termiņa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *